Ik was vroeger lerares Frans op een middelbare school en nu leer ik online mannen een lesje als webcammodel…

Om onze blogreeks af te trappen begin ik graag met mijn eigen verhaal en ik hoop dat ik anderen inspireer om ook hun verhaal te delen.
Mijn naam is Sanne en ik ben nu ruim 3 jaar webcammodel voor verschillende websites. Ik werk het meest voor ClubSense en Zelf voor het zeggen.
Ik verdien hier meer geld dan mijn baan als lerares Frans ooit heeft opgeleverd.

Een open relatie

Zo’n 7 jaar geleden was ik al een tijdje single en ik was dat wel zat. Elke avond alleen thuiskomen is ook niet alles en natuurlijk geeft het ook wel veel vrijheid voor spannende avonturen, maar ik vond toen al dat een relatie spannende avonturen niet hoeft uit te sluiten… Ik hoefde alleen maar de juiste man te vinden die mijn waarden deelde.
Het bleek nog best moeilijk om zo iemand tegen te komen in het uitgaansleven of via via. Ik had met veel mannen een leuke klik, maar de meeste mannen willen van hun vrouw delen niets weten.

Ik zocht mijn heil op het internet en ik heb er spijt van dat dat ik niet eerder heb geprobeerd! Het is zo gemakkelijk! Je verteld wie je bent, je plaatst een aantal verleidelijke foto’s en je vult in wat je zoekt. ‘Open relatie’ is gewoon een optie! Het algoritme gaat op zoek en voila! Een lijst mannen om ‘af te werken’.
De mannen zijn natuurlijk niet allemaal serieus, helemaal niet als ze de optie ‘open relatie’ hebben aangevinkt. Sommige mannen lijken daar onder te verstaan dat ze je vertrouwen kunnen schaden en dat ze nooit verantwoording hoeven af te leggen. Dat is jammer, bij mij werkt dat anders.

En toen plande ik een date met Erik en Erik was de man! Alles klikte en we deelden dezelfde opvattingen over relaties. We konden goed praten en in bed spatte de passie er vanaf! De eerste jaren hadden we geen behoefte aan anderen in onze relatie, we hadden genoeg aan elkaar.

Start van een webcammodel carrière

Mijn carrière als webcammodel begon denk ik hetzelfde als voor zovelen: geldnood. Ik was mijn baan als lerares he-le-maal zat. Begrijp me niet verkeerd, Frans is de mooiste taal ter wereld en dat met enthousiasme overbrengen aan pubers was een uitdaging die ik erg leuk vond, maar de bureaucratie op scholen! Wat een drama! Er zit op veel scholen een gevestigde orde van leraren die er al jaren werken en die niet openstaan voor verandering. Dat werkt na zoveel jaar frustrerend, dus ik gooide de handdoek in de ring met de overtuiging dat er wel weer iets anders leuks op mijn pad zou komen. Misschien als tolk?

Maar ik kwam van een koude kermis thuis en omdat ik zelf ontslag had genomen had ik geen recht op WW. Ik moest snel geld verdienen, want op het salaris van Erik gingen we het niet redden en reserves raakten op. Ik Googelde manier om snel geld te verdienen en zo kwam ik uit bij ClubSense, daar ben ik begonnen.

In het begin was het onwennig en veel klanten waren ook vunzige types waar ik helemaal niets mee kon. Ik vond het zo moeilijk om interesse te veinzen in sommige sneue types met idiote eisen. Op een gegeven moment organiseerde CS een koppelactie waar Erik en ik besloten aan mee te doen. Nu kwam mijn ruimdenkende vriend goed van pas! We zetten de cam aan en al snel belde iemand in. Na een beetje geouwehoer begon die klant opdrachten te geven aan Erik wat hij met mij moest doen! Eerst wilde ik hem uitlachen, maar Erik vond dat we erin mee moesten gaan. Voor ik het wist hadden we ontzettend geile sex terwijl er allemaal mensen meekeken! Dat had ik jaren geleden nooit gedacht als brave juf!

Meerdere websites

Vanaf toen ging het lekker. Ik kan beter omgaan met mensen die me niet helemaal liggen en Erik doet nog regelmatig mee. Vooral via Webcamsex.nl kan je goede shows weggeven waar je goed aan kan verdienen, maar 1 op 1 gaat het lekker op Thuis.nl. Je kan je inschrijven voor meerdere websites en inloggen wanneer je zin hebt.
Ik heb geïnvesteerd in mooie outfits en speeltjes en, heel belangrijk, een goede webcam. Dat maakt zo’n verschil! Het ziet er meteen een stuk professioneler uit, terwijl ik natuurlijk helemaal geen professionele studio-dame ben. Mannen blijven langer hangen en ik kan nu heel duidelijk mijn grenzen aan geven. Als een man me niet aanstaat of mij meteen begint te commanderen dan vertel ik ze even flink de waarheid. Waar halen ze het lef vandaan?! Dat werkt heel wisselend, sommige klikken meteen weg en sommigen worden helemaal wild. Mannen die ik eerder een veeg uit de pan heb gegeven, zijn nu vaste klanten…

Mijn open relatie heeft zo nog een extra dimensie gekregen online als webcammodel. Ik ben zo blij met Erik en dat hij dit geen probleem vindt, want ik kan me voorstellen dat er dames zijn die dit lezen en die niet zo’n openminded man hebben.

Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn persoonlijke verhaal. Wil je je eigen verhaal kwijt of reageren? Vul dan het contactformulier in of reageer hier onder! Ik hoor heel graag van jullie.

Geef een reactie