Zelf voor het zeggen

Screenshot van de website van Zelf voor het zeggen
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Over Zelf voor het zeggen

Zelf voor het zeggen doet al lang mee in de webcamwereld, sinds 1992. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot één van de professioneelste spelers in dit landschap. Als je aan de slag gaat bij Zelf voor het zeggen kom je op Webcamsex.nl terecht, jawel, de website waar voormalig porno-actrice Bobbi Eden actief is als webcammodel. Zij prijkte jarenlang als het gezicht van webcamsex.nl op billboards, banners en andere advertenties.

Waar je aan de slag gaat

Naast webcamsex.nl kan je ook werken op andere sites zoals 0906.nl en sexlijn.nl.
Zelf voor het zeggen en Webcamsex.nl hebben een samenwerking met Xmodels, het grootste webcamplatform van Europa. Via hen kom je terecht op internationale websites zoals Xcams en Evelive. Genoeg promotie dus en je kan zelf bepalen op welke sites je actief bent. Dus als een bepaalde site je niet ligt, schakel je hem gewoon uit.

Functionaliteiten

Webcamsex.nl heeft van elk model een preview voor de klant. Klanten hoeven niet in te loggen om die preview te zien. De previews duren enkele seconden en daarna moeten ze betalen. Klanten worden dus al lekker gemaakt en maken hopelijk snel een account aan om met jou privé te kunnen. Klanten komen eerst terecht in een publieke chat en kunnen voor meer credits helemaal privé met jou.
Je kan ook aan de slag met toys! Klanten kunnen op afstand jouw sexspeeltjes besturen als ze hier extra voor betalen.

Verdiensten

Bij Zelf voor het zeggen verdien je goed! €0,50 per minuut met beeldbellen, €0,45 per minuut met webcammen en €0,30 per minuut met bellen. Als klanten met je in een VIP-chat willen kan je tot wel 4x meer verdienen! Dat betekent dat als je een VIP-beeldbel gesprek hebt, dat je tot €2,00 per minuut kan verdienen.
Via hun partner Xmodels verdien je minder en ligt het er ook aan of je een deel gratis wilt doen om die klanten binnen te lokken. Als je gratis aan hebt, verdien je aan betalende klanten meer. Ook is er een verschil tussen buitenlandse klanten en Nederlandse klanten.  Aan buitenlandse klanten verdien je meer dan aan Nederlandse klanten. Als je meerdere talen beheerst, kan je hier dus extra verdienen!

Vrijheid

Werken voor Zelf voor het zeggen betekent ook vrijheid om je eigen werktijden in te delen. ’s avonds als de kinderen al naar bed zijn? Of even snel een uurtje tijdens de lunch? Het maakt allemaal niets uit.
Ook heb je volledige controle over hoe jouw profiel er uit ziet, je kan anoniem aan de slag als je dat wilt, zelfs achter de webcam.

Om bij Zelf voor het zeggen aan de slag te kunnen heb je een computer nodig met internetverbinding en een webcam of een telefoon. Na je aanmelding helpt het support team je goed met alles opzetten en er is een forum waar je altijd terecht kan met je vragen.

Iedereen is welkom bij Zelf voor het zeggen. Mannen, koppels en ook transgenders.

Verdien hier altijd het meest

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Fijne camsite met duidelijke layout.

Ik splitmcam op meedere sites en verdien hier toch altijd het meest. Er is veel publiek altijd.

Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar het gebeurd vaak zat dat ik 6 bezoekers tegelijk in mijn chat heb met meekijken, dan zit je opeens aan de paar euro per minuut.

Als het rustig is proberen of iemand je mee wil nemen naar de vip chat, daar krijg je 4x het tarief nadeel van de prive vind ik wel, als je bezoeker de chat verlaat zit je gelijk weer in de publiekschat. Nu krijg je helaas wel eens van die horken die midden in de vip alles uitgooien als ze klaar zijn, zonder even wat te zeggen, dan moet je als een speer uit beeld schieten om je aan te kleden.

Support is heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn en het is nog nooit gebeurd dat ze me niet konden helpen.

Dashboard is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

Uitbetaling is geloof ik 3x per maand. Zijn altijd op tijd.

Sterke punten

– veel publiek

– goede support

– fijne overzichtelijke site

– dashboard is makkelijk in gebruik

– uitbetaling meerdere keren per maand

– betaald het meeste uit in Nederland

Zwakke punten

-Misschien soms teveel dames online

Lisa

Weet jij genoeg en wil je aan de slag bij Zelf voor het zeggen? Meld je hier aan! 

Vind je het niks en kijk je liever bij de concurrentie? Kijk dan eens bij ClubSense.