Club IsLive

Screenshot van de website van Club IsLive
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Over Club IsLive

Bij Club IsLive is iedereen boven de 18 jaar welkom. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en een webcam en je kan zo vanuit huis aan de slag.

Op hun wervingswebsite van zijn ze eerlijk dat er soms nog een taboe rust op deze vorm van thuiswerken, maar dat is geheel onterecht! Webcammodellen kunnen goed verdienen en dat allemaal vanuit huis met niet al te veel inspanningen. Je verdient vanaf €0,20 per minuut.

Bij Club IsLive regelen zij de marketing voor het platform en als je dat combineert met goede marketing voor jezelf kan je een heel eind komen.
Je krijgt een link naar je eigen pagina. Als klanten binnen komen via deze link en een chat met jou starten, verdien je meer dan via klanten die niet via die link binnen komen! Zelfpromotie levert dus direct geld op. In plaats van €0,20 per minuut krijg je €0,29 per minuut.

Veel functies

Voordeel van hier werken zijn de vele functies die ze hier hebben. Je kan bijvoorbeeld aan de slag met toys die op afstand door de klant te bedienen zijn.

Als je werkt via Club IsLive kom je op verschillende websites terecht, maar de belangrijkste zijn IsLive en Twero.com. Het concept is daar dat je met meerdere klanten tegelijk chat, maar je kan als klant een VIP-chat aanvragen. Dan heeft de klant jou voor zichzelf alleen en het voordeel daarvan is vooral: je verdient op dat moment €0,80 per minuut!

Verder kan je ook nog verdienen via tips, fooien. Een tip is minimaal €0,20.


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Weet jij genoeg en wil je aan de slag bij Club IsLive? Meld je hier aan! 

Vind je het niks en kijk je liever bij de concurrentie? Kijk dan eens bij Zelf voor het zeggen.