LiveJasmin Model Center

Screenshot van de website van Livejasmin Modelcenter
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Over LiveJasmin Model Center

Als je aan de slag gaat via het LiveJasmin Model Center dan kom je te werken voor de grootste partij op het gebied van webcamsex ter wereld. De no. 1 webcam site in the world!
Je komt terecht op de website LiveJasmin en één blik op die website leert ons dat je hier niet zomaar tussenkomt als model. De eisen zijn hoog! Volgens hun eigen website verdient het bestverdienende model dan ook miljoenen.

Functionaliteiten

De modellen die werken voor LiveJasmin hebben de mogelijkheid om bepaalde levels te halen. Elk level betekent meer verdiensten. Met sommige functionaliteiten verdien je meer als je een hoger level hebt bereikt dan met andere functionaliteiten. Oftewel, sommige functionaliteiten hebben een vaste uitbetaling, sommige zijn leven-afhankelijk.

Je gaat in level omhoog naarmate je meer verdient. Je start op level 1 en je kan door tot level 9. De stappen worden steeds hoger. Om bijvoorbeeld leven 2 te behalen moet je $250,- hebben verdiend, voor level 5 al $2000,- en voor level 9 $30.000,-. Elke periode wordt je level gereset naar level 1 en een periode duurt maar 2 weken.

LiveJasmin kent net als de meeste anderen free chat, bedoeld om klanten te verleiden, member chat voor betalende klanten en private chat om privé te gaan met een model.

Eisen

Zoals gezegd zijn de eisen bij LiveJasmin hoog. Niet alleen over je uiterlijk, je foto’s en video’s, maar ook je gedrag in de chat. Foto’s en video’s moeten haarscherp zijn, foto’s die genomen zijn met de webcam of je telefoon worden niet geaccepteerd. Op de chat moet je met gezicht in beeld en het woord ‘glamorous’ is key. Je houding en omgeving moeten glamorous zijn. Wat dat dan is, is niet aan het model, maar aan LiveJasmin.
Ik zal hier niet de hele lijst benoemen, maar om toegelaten te worden tot LiveJasmin én goed te verdienen wordt absolute commitment en professionaliteit verwacht.

Als nieuw model is er een introductieperiode van 12 uur free chat. Pas als je die succesvol doorlopen hebt, kan je volwaardig aan de slag.

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

Weet jij genoeg en wil je aan de slag bij LiveJasmin Model Center? Meld je hier aan!

Vind je het niks en kijk je liever bij de concurrentie? Kijk dan eens bij ClubSense.

Werk je bij LiveJasmin Model Center en wil je iets wijzigen aan de tekst? Neem dan contact met ons op!