Xmodels

Screenshot van de website van Xmodels
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Over Xmodels

Xmodels is het grootste webcammodellenbureau van Europa. Je wordt gepromoot bij de grootste websites in Europa. Hun websites zijn beschikbaar in 15 talen, dus je kan een heel internationaal publiek aan je binden.
Xmodels is van Xcams en zij zijn toonaangevend en de grootste op de Europese markt voor webcamsex. Ze bieden een mooie mix van professionele modellen en amateurs.
Xmodels heeft een samenwerking met Zelf voor het zeggen, waardoor je ook terecht komt bij de Nederlandse website webcamsex.nl als je besluit je aan te melden bij Xmodels.

Functionaliteiten

Bij Xmodels kan je met verschillende diensten geld verdienen: private chat en VIP chat. Daarnaast bieden ze ook free chat aan. Het is de bedoeling dat je in de free chat klanten verleid om met jou privé te gaan en dus te gaan betalen. De free chat is beperkt voor klanten, na een bepaalde tijd kunnen ze niet meer gratis met je chatten.
Een stap verder gaat de private chat. Dit zijn betalende klanten, maar de klanten hebben jou niet voor zichzelf alleen. Het is soms lastig om je aandacht te verdelen, maar je verdient per klant, per minuut. Dus als het je lukt om bijvoorbeeld 5 klanten te entertainen, dan verdien je 5 minuten in 1 minuut! De private chat is goed geschikt voor lekkere shows. Als de klant volledige aandacht wilt, dan kom je uit bij de VIP chat. Hier betaalt de klant een hogere prijs voor dan private chat.

Verdiensten

Je verdient 45% van wat de klant betaald en 30% erbovenop als de klant via jouw persoonlijke link is binnen gekomen. Het is dus van belang dat je die link goed verspreid via bijvoorbeeld social media of een eigen website. De free chat is een keuze, maar als je besluit die uit te zetten, verdien je 5% minder aan private- en VIP chat.
Xcams berekent jouw uitbetaling op basis van hoe lang je contact hebt gehad met een klant en wat voor creditspakket die klant heeft gekocht minus zaken als belasting en servicekosten. Hoeveel je per klant in euro’s overhoudt is dus moeilijk te zeggen en afhankelijk van veel factoren.

Wie kan er aan de slag

Iedereen kan aan de slag via Xmodels. Mannen, vrouwen en koppels van 18 jaar en ouder zijn welkom. Ook studio’s kunnen hier terecht zonder aansluitkosten. Je hebt alleen een goede webcam nodig en snel internet. Je ranking hangt af van je internetsnelheid. Als jouw internetaansluiting niet goed is en hapert, krijg je een lagere waardering dan andere modellen.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Weet jij genoeg en wil je aan de slag bij Xmodels? Meld je hier aan!

Vind je het niks en kijk je liever bij de concurrentie? Kijk dan eens bij Club Islive.

Werk je bij Xmodels en wil je iets wijzigen aan de tekst? Neem dan contact met ons op!